De beste materialen

Wij werken met het beste materiaal. Vroeger was een schilder puur een schilder. Tegenwoordig treedt de schilder meer op als adviseur. Zo ook geven wij advies op het gebruik van het beste materiaal.
Wij kiezen altijd voor materiaal van het beste kwaliteit. Dit om het maximale effect uit het werk te halen. Elk ondergrond heeft een ander materiaal nodig en wij zijn volledig op de hoogte van al het materiaal dat te gebruiken is voor schilderwerk.

Het milieu

Nog een verschil met vroeger is de zorg voor het milieu. Sinds 1 januari 2000 is het verplicht om water-gedragen verf te gebruiken voor schilderwerk binnenshuis.
Dit in het kader van de gezondheid en veiligheid voor zowel klanten en schilders. Ook dragen wij er zorg voor dat al ons gebruikte materiaal en ander door ons gegenereerd werkafval conform de wettelijke regels wordt afgevoerd.

Wij maken gebruik van Sikkens producten. Sikkens is een verfspeciaalzaak met verf van de beste kwaliteit. Sikkens biedt verfproducten met een groot kleurbereik en ontwikkelt voortdurend nieuwe kleurconcepten, en kleurtools.