Binnen, buiten, spuitwerk en meer

Ons werkveld is vrij breed. We hebben alle kennis en vaardigheden in huis om zowel binnen- als buitenwerk uit te voeren. Wij schilderen klassieke huizen, moderne woonhuizen, woonboten, bedrijfs- en industriële panden. Hieronder volgen foto’s van reeds uitgevoerd werk.

Schilderwerk

Onze core-business is schilderwerk. Wij leveren binnen-, buiten-, stuc-, spuit- en wanddecoratiewerk. Ook leveren wij onderhoudswerk om de status van uw woning of bedrijfspand op stand te houden.

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring binnen de bouw en samenwerking met partners leveren wij verschillende adviezen en diensten die betrekking hebben tot bouwwerkzaamheden. Wij werken samen met aannemers, metselaars, elektriciens, loodgieters, behangers, gevelreinigers, vloerspecialisten en meer.

Professionaliteit en VCA

Wij staan voor professionaliteit en werken met de beste materialen. Wij leveren werk in ‘’High Quality”, we doen er alles aan om projecten binnen de gemaakte planning te voltooien en wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is.

Tevens zijn wij VCA gecertificeerd. VCA staat voor veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) checklist-aannemers en is bedoeld om ongevallen te verminderen en veilig laten werken. VCA is meer dan alleen een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op het VGM-beheersysteem.