Over The High Quality Company

Wij zijn schildersbedrijf ‘’The High Quality Company’’.
THQC is een schilder-, onderhoud- en afwerkingsbedrijf opgericht door eigenaar Michael Carolina. THQC staat voor verschillende diensten die het wil leveren op het gebied van werkzaamheden binnen de bouw. Wij werken geheel in opdracht van onze klanten, denken met hen mee en wij geven vrijblijvend advies om hen tevreden klanten te laten worden.

THQC staat voor vakmanschap en vakbekwaamheid. Voor ons werk maken wij altijd gebruik van kwaliteitsmaterialen en onze ruime ervaring met het gebruik van deze materialen om tot de beste resultaten te komen.
Wij leveren naast schilder- en afwerking ook klein onderhoud. Zo repareren wij beschadigingen aan houtwerk en kunnen wij door klein onderhoud verdere beschadigingen vroegtijdig voorkomen.

Wij zijn ruim 20 jaar actief binnen de bouw. Onze core-business is schilderwerk, maar naast het schilderen voeren wij verschillende andere bouwwerkzaamheden uit. Voorbeelden hier van zijn spuitwerk, stukadoren, behangen, wanddecoratiewerk en timmerwerk. Daarnaast werken wij nauw samen met verschillende ondernemers in de bouw. Bestaande uit: loodgieters, elektriciens, aannemers en architecten.

Michael Carolina

Laat hier uw recensie achter
Totale waardering
no rates
0
Kwaliteit van ons werk
Voeg uw recensie toe.
Kwaliteit van ons werk
Uw naam *
Email *
Titel *
Bericht *